Limba Romana Limba Engleza Deutsch
Salcie
Nuferi
Coliba
Scule in apa

Bun venit la camping-dan-pescarul.ro

Delta Dunarii, una dintre cele mai intinse delte ale continentului european si una dintre cele mai bine conservate zone umede, s-a nascut si creste la intalnirea Dunarii cu Marea Neagra, acolo unde fluviul isi incheie lunga sa calatorie transcontinentala de circa 2860 km, inceputa in Muntii Padurea Neagra din Germania. Milenii de-a randul, suprafata deltei s-a extins, formand un peisaj original de canale, lacuri, intinderi imense de stufarii, din care se desprind insulele "de stuf", paduri cu aspect tropical, pasuni si dune de nisip.

Numele satului Murighiol este de origine turca si inseamna "Lacul Violet", datorita culorii cenusii pe care o capata uneori apele lacului din apropierea satului. Zona beneficiaza de un relief variat, cu dealuri si vai, fiind marginita la EST de Dunare, iar in partea de SUD de Lacul Violet si Lacurile Sarate.

Campingul nostru este amplasat la aproximativ 36 km de Tulcea, pe DJ222C, accesibil in 2 moduri:

  • Pe soseaua Tulcea-Dunavat: Tulcea, Malcoci, Nufaru, Victoria, Bestepe, Mahmudia, Murighiol
  • Pe soseaua Tulcea-Murighiol: Tulcea, Agighiol, Valea Nucarilor, Colina, Sarinasuf, Plopu, Murighiol
  • Datorita experientelor acumulate de-a lungul anilor in domeniul pescuitului, va putem oferi fara doar si poate, o vacanta de neuitat.

    Spatiul de campare, desi este de dimensiuni relativ mici, poate fi usor de reperat deoarece se afla langa soseaua principala, la doar 350m de la intrarea in localitate dinspre Mahmudia. Acesta se afla intr-o gospodarie taraneasca si este recomandat persoanelor ce se bucura de ospitalitatea gazdei si prefera linistea si confortul, avantaje pe care nu le veti gasi decat la noi.

    De foarte multe ori, cuvintele nu pot descrie realitatea asa ca va invitam cu mare drag sa descoperiti tainele deltei.